Resultaten waar we trots op zijn!

Onze projecten

Parket

Eiken lamelparket

Een prachtige rustieke eikenhouten parket vloer. De vloerplanken zijn 18cm breed, 4mm dik en de toplaag met kleur Cappuccino. Lees hier meer over onze lamel vloeren.

Vissengraat

Eiken visgraat vloer

De klassieke en stijlvolle eiken vissengraat vloer hebben wij opnieuw leven in mogen blazen door te voorzien van een olie behandeling. Ook voor behandeling van uw vloeren kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie of lees verder over visgraat vloeren.

Trap

Massief eiken traptreden

Voor een zakelijke klant hebben wij de trap mogen voorzien van gloednieuwe eikenhouten traptreden. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie of vragen.

Trap met eiken toplaag

Voor een klant hebben wij de trap mogen voorzien van een prachtige 4mm dikke eikenhouten traptreden. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie of vragen.

Mozaïek

Eiken Hoogkant Mozaïek

Bent u opzoek naar een mozaïekvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Mozaïek bestaat uit kleinere, dikke strookjes die (meestal) in een blokpatroon worden gelegd. De blokjes worden volledig verlijmd op de ondervloer. Na het leggen wordt mozaïek ter plekke geschuurd, gestopt en afgewerkt. Bij mozaïek is het ook mogelijk om andere patronen te kiezen, bijvoorbeeld: een mini-visgraat of in halfsteens verband. .