Resultaten waar we trots op zijn!

Bamboe vloeren

We hebben een passende vloer voor iedere ruimte!

Bamboe

Bamboe vloeren

Bamboe vloeren kunnen op twee manieren worden geplaatst: zwevend of verlijmd. De verlijmde vloeren gaan goed samen met vloerverwarming. Bij Mondriaan Houten Vloeren kijken we altijd of het karakter daarvan goed bij de woonbeleving past. De vloerkeuze is immers bepalend voor de sfeer in je huis en de verdere inrichting daarvan. Genoeg redenen om alleen tevreden te zijn met een bamboe vloer die een sfeer creëert waarbij je je helemaal happy voelt, die je woning meerwaarde geeft en die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is. Bij Mondriaan Vloeren vind je altijd de bamboevloer die het best bij jou past!
mondriaan-bamboe-vloer4
Contact
Contact

Vragen of graag meer informatie over onze vloeren?

Wij staan voor u klaar! Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies over de beste vloerkeuze en geven graag meer informatie over onze producten. Andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar inspiratie of benieuwd naar hoe uw vloer straks eruit komt te zien? Neem een kijkje bij onze prachtige projecten. Kijk ook eens bij de andere soorten vloeren die wij aanbieden, zoals visgraat vloeren en gietvloeren.